Adatvédelmi tájékoztató

Ezen az oldalon információkat találsz arról, hogy milyen adatokat gyűjt a HDcopy.hu weboldal azért, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa, illetve arról, hogy amennyiben igénybe veszed szolgáltatásunkat milyen adataidra van szüksége cégünknek ahhoz, hogy rendelésed biztosan tökéletes minőségben és a lehető leggyorsabban készüljön el. A HD Copy Kft. elkötelezett adataid védelmében, illetve abban, hogy csupán a lehető legkevesebb személyes adatodat tárolja, és azt felelősséggel tegye, ne éljen vissza azokkal. Weboldalunk további böngészésével, illetve szolgáltatásunk igénybe vételekor elfogadod az alábbiakat és tudomásul veszed ezeket.

A HDcopy.hu weboldal által gyűjtött adatokról

A HDcopy.hu weboldalt a HD Copy Kft. üzemelteti, székhelye 6723 Szeged, Bihari u. 15/a. A weboldalon nincs lehetőség személyes fiók létrehozására, nem nyújt online szoftver által igénybevehető szolgáltatást. A weboldal célja az általános információnyújtás a HD Copy Kft. által kínált szolgáltatásokról, a rendelés menetéről és az árakról. Minden, a weboldalon közzétett információ tájékoztató jellegű. A szolgáltatás igénybe vételéhez személyes kapcsolattartás szükséges üzletkötőinkkel amely emailen, telefonon vagy személyesen történik.

A HDcopy.hu weboldal külső adatfeldolgozó analitikai szoftverrel végez információgyűjtést látogatóiról, ez a szoftver a Google-Analytics. Látogatásod során az alábbi információkat kapja meg a HD Copy Kft. a HDcopy.hu weboldal böngészéséről: A böngészés indításának helye (város), ideje, böngésző típusa, a számítógép jellege (pl. PC, vagy mobiltelefon), böngészett oldalak, az oldalakon eltöltött idő. Ezek az információk aggregált formában jelennek meg, nem alkalmasak az egyes látogatók egyedi beazonosítására. További információkat az Google-Analytics működéséről és annak adatvédelméről itt találsz.

A HDcopy.hu oldalon árajánlatkérő űrlap működik, amely az alábbi, ügyfél által megadott, nem visszaellenőrzött adatokat továbbítja a Jotform külső szolgáltató segítségével emailben a szolgáltató üzletkötőjének: az árajánlatkérő neve, cégneve, telefonszáma (nem kötelezően), a kívánt szolgáltatás részletei: termék jellege, mennyiség. Ezeket az adatokat a szolgáltató az árajánlata elkészítéséhez használja fel, amit emailben küld ki. Az árajánlatkérés adatait a szolgáltató megőrzi. Az ügyfélnek lehetősége van az árajánlatkérés adatainak törlését kérni a HD Copy Kft. ügyfélszolgálatától, emailben, vagy telefonon, amit a szolgáltató az igény beérkezését követő 48 órán belül megtesz.

A megrendelés során keletkező egyéb adatokról

Honlapunk működését úgy alakítottuk ki, hogy a szolgáltatásaink igénybe vételében a legteljesebb segítséget nyújtsa. A honlap önmagában nem helyettesíti a cégünk munkatársaival folyatott személyes kommunikációt, amely során további adatok keletkezhetnek (pl. emailezés, szállítási információk stb.). Ezeket az adatokat cégünk a szükséges mértékig megőrzi és a szolgáltatások teljesítése érdekében felhasználja betartva az Európai Unió ide vonatkozó irányelveit és a magyar törvényi szabályokat. Kérdéseddel, észrevételeddel az adatkezeléssel kapcsolatban a hdcopy@hdcopy.hu email címen állunk rendelkezésedre.