Megújult a HDcopy.hu weboldala

Megújult arculattal és weboldallal kezdjük a 2012-es évet. Februárban megújult a HDcopy.hu. Az új weboldal jóval letisztultabb és átláthatóbb lett, gyorsabb és egyszerűbb navigációval. Reméljük régi és új ügyfeleink egyaránt örömüket lelik majd benne.

Milyen újdonságokat találsz?

  • Mobil optimalizáció – Az új HDcopy.hu, gondolva a trendekre már táblagépeken és mobiltelefonokon is optimalizált felülettel jelenik meg.
  • Navigáció – A honlap alapvetően 2 részre oszlik. A “Szolgáltatásaink” menüpont alatt a CD / DVD sokszorosítást, gyártást és nyomdai szolgáltatásainkat részletezzük. A “Termékeink” menüpont pedig ezeknek a szolgáltatásoknak a kombinálásával rendelhető komplett CD / DVD kiviteleket tartalmazza.
  • Letöltések – A grafikai segédleteket, letöltéseket ezentúl az adott termék oldaláról közvetlenül tudjátok letölteni. (Pl. a digipak segédleteket a digipak termékek oldalról, stb.)
  • FotógalériaVadonatúj fotógalériánkban pedig termékeinkből válogattuk, hogy jobban el tudjátok képzelni őket, sőt, talán inspirációt is nyújtanak.

Természetesen ezeken kívül még számtalan újdonságot találtok, sőt az átalakulás nem ért véget. Maradjatok velünk…