CD tokos termékek

CD tokos termékek

Klasszikus, elegáns CD tokos csomagolások

A leginkább zenei albumok csomagolásaként ismert hagyományos CD tokos kivitelek évtizedek óta megtalálhatók az áruházakban. Időtálló és mindig szép eredményt ad.

Extra minőségű tokok, borítóval.

Többféle borítóval is rendelheted, attól függően, hogy mennyi információt szeretnél elhelyezni. Cégünk a legjobb minőségű CD tokokat kínálja, átlátszó és fekete tálcával, vékony és normál kivitelben is, akár több lemez számára.


Hagyományos CD tokok 1db lemez számára:

Normál CD tok – fekete tálcás

Normál CD tok, 1db lemeznek. Átlátszó fedőlap, fekete tálcával a lemez számára. Első és hátsó borító helyezhető bele, két oldalán gerinccel.

Normál CD tok – átlátszó tálcás

Normál CD tok, 1db lemeznek. Átlátszó fedőlap és tálca. Első és hátsó borító helyezhető bele, két oldalán gerinccel. A hátsó borító belső része is nyomtatható, így a grafika átlátszik a tálcán.

Slim CD tok, többféle színben

5mm széles CD tok, 1db lemeznek. Átlátszó fedőlappal, fekete vagy átlászó tálcával. Maximum 24x12cm-es borító helyezhető a fedőlap alá. Hátsó borító nem rakható bele. Dupla lemezes változatban is rendelhető.


CD borítók

A CD előlapja többféle méretben kinyomtatott, majd 12x12cm-es lapokra hajtott lehet. A CD előlapok normál és slim CD tokba is rakhatók, hátlapot pedig csak a normál CD tokba helyezünk.

CD borító előlap – 1-2 oldalas

(12x12cm)

CD borító előlap – 2-4 oldalas

(24x12cm)

CD borító előlap – 6 oldalas leporelló

(36x12cm)

CD borító előlap – 8 oldalas leporelló

(48x12cm)

MAXI-CD borító – 2 oldalas, stancolt

(stancolt, perforált)

CD borító hátlap – 1-2 oldalas, perforált

(2db gerinccel)


Többlemezes CD tokok

Kényelmes és gazdaságos megoldást kínálnak többlemezes termékeid számára ezek a tokok. A többlemezes CD tokokba 2 oldalas előlap és 1 oldalas hátlap rakható. Kínálunk többlemezes tokokat 2, 3, 4, 6 és 8 lemezes változatban is. A tokok elérhetőségéről, és az árakról ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetsz.


CD borító nyomtatás

Arra is van lehetőséged, hogy CD borítóinkat, már 25db-tól, külön is megrendeld. Ha csak a borítókra van szükséged, akkor is nyugodtan bízd ránk magad, a legjobb árakkal, és óriási tapasztalattal kínáljuk ezt a szolgáltatásunkat is. Tökéletesen előkészített, vágott, hajtott, perforált borítót szállítunk tehát akkor is, ha csak erre van szükséged. A szolgáltatásra kérj árajánlatot.

Kapcsolódó képek