Digipack gyártás


Csodaszép digipackok már 25db-tól!

Napjaink talán legdivatosabb optikai lemez csomagolási technikája: stílusos és egyedi külsőt ad a kiadványnak, amely kiemelkedik a hagyományos tokok közül. A fényes vagy matt felületűre fóliázott vastag karton borító pedig már első érintéskor exkluzív érzetet ad a terméknek.

Mi az a digipack?

A digipak egy kartonból gyártott CD / DVD csomagolás, amely helyettesíti a műanyag tokot és a borítót. A lemezt a kartonba ragasztott átlátszó műanyag tálca tartja. Többféle méretben gyártható, akár több lemez számára is.


Digipack változatok

4 paneles CD digipack

4 oldalból álló szines digipack átlátszó vagy fekete tálcával 1 vagy 2db CD / DVD lemeznek.

6 paneles CD digipack

6 oldalból álló szines digipack átlátszó vagy fekete tálcával 1-2-3 db CD / DVD lemeznek.

8 paneles CD digipack

8 oldalas CD méretű digipack 1, 2, 3 vagy akár 4db lemez számára. Akár 25db-tól rendelhető.


4 paneles DVD digipack

4 oldalból (2 lap + 1 gerinc) álló szines digipack átlátszó tálcával 1 db CD / DVD lemeznek.

6 paneles DVD digipack

6 oldalból (3 lap + 2 gerinc) álló szines digipak átlátszó tálcával 1 db CD / DVD lemeznek.

“Zsebes” digipack

Egy zsebet alakítunk ki a kartonból a lemezt tartó tálca melletti digipack panelen, ahová füzet rakható. 4 és 6 paneles változatban is elérhető, CD és DVD méretben.Termékjellemzők

  • 300gr-os grafikai karton: A vastag grafikai karton tartást ad a terméknek, amely időtálló lesz, és kiváló minőségről tanúskodik már az első érintésnél.
  • Átlátszó tálca: A kartonba ragasztott vísztiszta tálca, alig pár gramm műanyagból készül, mégis tartós, és praktikus. A tálca alatti terület is nyomtatásra kerül: miután kivetted a lemezt feltárul a digipack valódi szépsége.
  • Fekete tálca: A kartonba ragasztott fekete tálca, alig pár gramm műanyagból készül, mégis tartós, és praktikus. A tálca alatti terület nem látszik.
  • Fényes vagy matt fóliázás a kartonon: A választható matt vagy fényes felületkezelés tovább növeli a termék szépségét, és tartósságát. Válaszd ki a kiadványod stílusához illeszkedő felületet, és nem fogsz csalódni.
  • Natúr karton alapanyag is választható: Egyes digipack termékeinknél hagyományos fehér kartont helyettesítheted natúr hatású “sárgás” kartonnal. Különlegessé teheti a digipackot a természetes tapintású, textúrált alapanyag. (Kérj termékmintát!)
    Így néz ki:

UV fóliázás kedvező áron


Tedd még különlegesebbé kiadványodat az extraként rendelhető UV fóliázással. A matt felületből kiemelt fényes részek magukhoz vonzzák a tekintetet és exkluzív érzetet kölcsönöznek a terméknek.


Külön is megrendelheted

Digipack és kartontok termékeinket CD / DVD sokszorosítás nélkül, külön is megrendelheted.


Kapcsolódó képek