DVD tokos termékek

A mindenki által jól ismert és kedvelt “hagyományos” DVD tok remekül mutat, olcsón gyártható és biztosan mindenki polcán megtalálja a helyét. A lemezeket normál vagy vékony kivitelű, fekete, átlátszó, sőt színes DVD tokkal kérheted, a hozzávaló borítóval.

Extra minőségű DVD tokok.

Kínálatunkban megtalálhatók a többlemezes DVD tokok is, amelyek segítségével egyszerűen gyárthatók akár 8-10 lemezes kiadványok is.


Normál és slim DVD tokok szimpla és dupla kivitelben:

Fekete DVD tok
Extra minőségű DVD tok, 1-2db lemeznek. Normál DVD borító rakható bele. Normál (14mm) és vékony (7mm) méretben is elérhető.


Átlátszó DVD tok
Extra minőségű DVD tok, 1-2db lemeznek. Normál (14mm) és vékony (7mm) méretben is elérhető. 2 oldalas DVD borító is rakható bele, hiszen a borító átlátszik a kinyitott tokon.


Színesen nyomott DVD borító és kísérőfüzet:

DVD borító (normál és slim DVD tokba)

DVD borító 1, 2 vagy 3-4 lemezes DVD tokba. 7-14mm-es gerinccel a közepén.

2 oldalas DVD-borító (átlátszó DVD tokba)

Az átlátszó tokba kerülő borítókat mindkét oldalán nyomtatjuk, hiszen a grafika átlátszik a kinyitott tok anyagán.

DVD-booklet normál és dupla DVD tokba

120x178mm-es oldalakból álló, 4 oldalanként tűzött füzet, amely a dvd tok bal belső oldalán található tartórész alá kerül.Színes DVD tokok

A fekete és átlátszó tokok mellett elérhetők a színes DVD tokok is, az alábbi változatokban: Piros, Kék, Zöld, Narancssárga, Fehér

A tokok elérhetőségéről, és az árakról ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetsz.

Többlemezes DVD tokok

Kényelmes és gazdaságos megoldást kínálnak többlemezes termékeid számára ezek a tokok. A többlemezes DVD tokokba hagyományos DVD borító rakható, amely esetlegesen a gerinc méretében tér el. Kínálunk többlemezes tokokat 2,3,4,6,8 és 10 lemezes változatban is.


DVD borító nyomtatás

Arra is van lehetőséged, hogy DVD borítóinkat, már 25db-tól, külön is megrendeld. Ha csak a borítókra van szükséged, akkor is nyugodtan bízd ránk magad, a legjobb árakkal, és óriási tapasztalattal kínáljuk ezt a szolgáltatásunkat is. Tökéletesen előkészített borítót szállítunk tehát akkor is, ha csak erre van szükséged. A szolgáltatásra kérj árajánlatot.

A DVD tokos termékedet kiegészítheted slipcase-zel, vagy több tok tárolására alkalmas dobozzal. Ismerd meg a lehetőségeket.

Kapcsolódó képek