Kartontokok CD / DVD számára

Cégünk többféle, bevált forma alapján gyárt egyedi kartontokokat lemezek számára. Egyszerű és egyedi kartontokok, színes nyomtatással. Ezek a kivitelek megfelelnek a legtöbb esetben a vásárlói igényeknek, hiszen olcsók, és felhasználásuk sokrétű.

Nyomtatott kartontokok fényes és matt felülettel is.

Nincs szükség külön stancgyártásra, csupán a grafikai tervezésre.


CD / DVD kartontokok:

Egyszerű “jacket” CD / DVD kartontok

Kartontok 1db lemeznek, szines nyomtatással, fóliázással. Az egyszerű “jacket” típusú tasakot elsősorban promóciós célkú kiadványokhoz, szóróanyagokhoz ajánljuk.

Kihajtható “eco-wallet” kartontok

4 paneles kartontok, félbehajtva, 1 db lemeznek. Az tokban elhelyeszkedő zsebbe helyezzük a lemezt. Kihajtva a bal részén információk, képek helyezhetők el, sőt a lemezt tartó zseb is nyomtatható.

Kihajtható “eco-wallet” kartontok – 6 paneles

6 paneles kartontok, 1 vagy 2db lemeznek. Az “eco wallet” belső oldalain elhelyeszkedő zsebekbe helyezzük a lemezeket. A lemezt tartó zsebek is nyomtathatók.

Kihajtható “eco-wallet” kartontok – DVD méret

4 paneles kartontok, félbehajtva, 1db lemeznek. Az “eco wallet” belső oldalain elhelyeszkedő zsebbe helyezzük a lemezt. A lemezt tartó zseb is nyomtatható.Termékjellemzők

  • 280gr-os grafikai karton: A vastag grafikai karton tartást ad a terméknek, amely időtálló lesz, és kiváló minőségről tanúskodik már az első érintésnél.
  • Fényes vagy matt fóliázás a kartonon: A választható matt vagy fényes felületkezelés tovább növeli a termék szépségét, és tartósságát. Válaszd ki a kiadványod stílusához illeszkedő felületet, és nem fogsz csalódni.

UV fóliázás kedvező áron


Tedd még különlegesebbé kiadványodat az extraként rendelhető UV fóliázással. A matt felületből kiemelt fényes részek magukhoz vonzzák a tekintetet és exkluzív érzetet kölcsönöznek a terméknek.


Külön is megrendelheted

Digipak és kartontok termékeinket CD / DVD sokszorosítás nélkül, külön is megrendelheted.


Kapcsolódó képek