Ismerj meg minket!

A HDcopy.hu DVD gyártást, CD gyártást, CD és DVD sokszorosítást vállal.
Komplett szolgáltatást nyújtunk, legyen szó egyszerű másolásról vagy a teljes CD, DVD termékek kivitelezésről. A CD és DVD lemezek mellett Blu-ray termékeket is készítünk.

Cégünk 2007 óta van jelen a piacon, több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk: több ezer elégedett ügyfél és partner bizonyítja, hogy minőséget kínálunk. Jó áron, gyors elkészülési időkvel és országos szállítással.

Termékeink között megtalálhatók a hagyományos kivitelek, de vállaljuk kartontokos és teljesen egyedi termékek gyártását is.

rolunk_mondtak


Kik vagyunk és mit csinálunk?(Cégünk készítette például a 2016-os X-Faktor évad kísérő CD-jét, ami a januári Story magazin mellékleteként jelent meg.)

Ezt kínáljuk minden ügyfelünknek:

 • Rövid határidők: Minden ügyfelünknek garantáljuk, hogy a legrövidebb időn belül elkészítjük a megrendelését. Nem csak nektek sürgős, nekünk is az, persze a maximális minőség megtartása mellett…
 • Minőségi eredmény, ingyenes mintával: Kiváló minőségű lemezekkel és festékekkel, valamint profi gépekkel dolgozunk. Ez biztosítja a tökéletes eredményt: hibátlan lejátszás és borító: erről magad is meggyőződhetsz, mielőtt véglegesen mellettünk döntenél. Minden érdeklődőnknek lehetősége van ingyenes mintacsomagot kérni munkáinkból.
 • Olcsó árak: Böngészd át árlistánkat, és látni fogod, hogy már kis mennyiségtől is az egyik legolcsóbb ilyen megoldást kínáljuk a piacon. Felesleges akár kétszer, háromszor többet fizetned máshol, ugyanazért az eredményért. Persze nem minden áron szeretnénk olcsók lenni: áraink a maximális gyártási minőség mellett értendők. Ne köss kompromisszumot!
 • Ingyenes házhozszállítás: Minden nettó 50.000Ft feletti megrendelőnknek ingyenes házhozszállítást biztosítunk a GLS futárszolgálat segítségével, de ez alatti megrendeléseire is mindössze 1800Ft + áfa a szállítási költség.
 • Szakértő csapat: Ha nem vagy járatos a nyomdai előkészítésben, vagy a CD / DVD mastererek elkészítésében, apró igazításokat a grafikai anyagaidon ingyenesen elvégzünk, masteredet ellenőrizzük, hogy biztosan tökéletes legyen az eredmény.
 • Személyre szabott árak: Árlistánk összeállitásakor az általános megrendelői igényeket vettük figyelembe. Amennyiben egyedi igényed van, kérj egyedi árajánlatot tőlünk.

A rendelés menete néhány lépésben:

A CD / DVD gyártás nagy odafigyelést kívánó munka, ennek ellenére célunk, hogy ügyfeleinknek a lehető legkevesebb gondja legyen a folyamattal. Ebben segítségünkre van az online kapcsolattartás mellett a gyors teljesítés és házhozszállítás az egész ország, sőt az Európai Unió területén. Szakértő munkatársaink segítenek kiadványod előkészítésében is, így nem jelent gondot, ha nem vagy járatos a szakmai fogásokban.

 1. Válaszd ki a számodra megfelelő szolgáltatást kínálatunkból.
 2. Kombináld szolgáltatásainkat, termékeinket, és alakítsd ki az általad kívánt kivitelt.
 3. Ha szeretnéd, kérhetsz bármelyik termékünkből mintát, saját anyagaidból pedig digitális mintanyomatot, proof-ot.
 4. A termék várható gyártási árát ellenőrizheted az áraink menüpontban. Ha nem vagy biztos a dologban, segítünk.
 5. Lépj kacsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén. Megbeszéljük mire is van pontosan szükséged, meghatározzuk a munka elvégzésének határidejét.
 6. Lefixáljuk a végösszeget és a fizetés módját is, eljuttatjuk a szükséges nyomtatványokat.
 7. Töltsd fel, vagy küldd el nekünk a lemásolandó anyagot bármilyen adathordozón (pendrive, CD, DVD, memóriakártya), és a nyomtatási anyagokat emailben. Az anyagaidat szakértő munkatársunk ellenőrzi, és elvégzi a végleges technológiai előkészítést.
 8. Mi elkészitjük az összes lemezt, a nyomdai munkákat, a csomagolást, komplettírozást: vagyis a kész terméket, a lehető legrövidebb időn belül.
 9. Futárunk házhoz viszi a kész terméket.

Kiknek dolgozunk?

A HDcopy.hu az évek alatt többszáz elégedett ügyfélét szolgálta már ki. Ügyfélkörünk rendkívül változatos: készítünk lemezeket multicégeknek, pl. a Siemens Magyarországnak, állami cégeknek, intézményeknek, pl. a Magyar Televíziónak is. E mellett megtalálhatók ügyfeleink között reklámügynökségek, filmstúdiók is. Számos oktatási intézménynek, egyetemnek készítettünk már kiadványokat.

Kiemelt célcsoportunk azok a független zenészek, együttesek, filmesek, akik a nagy kiadók kötöttségeitől mentesen, saját maguk készítik el, és gyártatják le műsoros lemezeiket. Ezeket a termékeket aztán saját hatáskörben éstékesítik. Kiemelt szerepet kapnak cégünknél a szerzői kiadású CD-k, és művészeti támogatással megjelenő pl. népzenei kiadványok, és komolyzenei albumok.

Egyre növekvő számban találhatók meg ügyfeleink között olyan újságok és könyvkiadók, akik CD vagy DVD melléklettel szeretnék növelni kiadványuk értékét, példányszámát. Ezek mellett készítünk driver CD-ket, szoftvereket DEMO és kereskedelmi verzióban elektronikai cégek számára.


Környezetvédelem

Cégünk kiemelten fontosnak érzi a környezetvédelmet. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkánk a lehető legkevesebb ökológiai lábnyomot hagyjon.

Tudtad?

 • Cégünk igyekszik kizárólag újrafelhasznált kartonokba csomagolni.
 • Az általunk gyártott termékek után megfizetjük a csomagolóanyagokra és papírokra vonatkozó környezetvédelmi termékdíjat
 • Kínálunk teljesen műanyagmentes karton csomagolásokat is, felületkezelés nélkül, amelyek 100%-ban újrafelhasználhatók.
 • Készítünk kartontokokat és digipakokat 100%-ban újrafelhasznált papír alapanyagból.
 • 1 CD legyártásának környezeti hatása megyegyezik egy zenei album letöltésének környezeti hatásával. Ha egy zenét kétszer töltesz le, akkor dupla akkora ez a hatás.