Gyakran ismételt kérdések

 • Mi a különbség a “sokszorosítás” és a “gyártás” között?
  A CD / DVD sokszorosítás írható lemez alapanyagra történik. Az otthoni felhasználásból is jól ismert adatírással kerül fel az adat a lemezre, míg a CD / DVD gyártás ipari technológiát jelent, amikor is egy üvegmester példány készül, amiből préseléssel készülnek a lemezek. Ilyenkor nincs írható lemez a folyamatban. A gyártás biztosítja a jobb adatbiztonságot és kompatibilitást.
 • Melyik a legjobb minőségű nyomtatás?
  Az ofszet CD / DVD felületnyomtatásunk világszínvonalú minőséget jelent, a ma divatos fotós, sokszínű nyomatoknál. A szitázás a klasszikus, kevés színből álló grafikákhoz való. Ezek nem minőségben, hanem technológiában térnek el. Az inkjet nyomtatás ezeknél némileg gyengébb eredményt ad.
 • Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelésemet?
  Az átfutási idő függ a megrendelés típusától, a kért csomagolási formától és a mennyiségről. Ha a megrendelőnknek sürgős a munka, akkor nekünk is az: minden esetben alkalmazkodunk az igényeidhez, viszont felárat nem számolunk fel.
 • Budapestre kell mennem a megrendelésemért?
  Cégünk szolgáltatásának igénybe vételéhez nem kell utaznod sem Budapestre, sem máshová. Az ország egész területére szállítunk, melynek költsége maximum 1800Ft, de 50.000Ft-os megrendelés felett ingyenes.
 • Nem értek a a nyomdai előkészítéshez, el tudom rontani a grafikai anyagokat?
  Semmi esetre sem nyomunk ki hibásan semmit. Ha nem pontosak a méretek korrigálunk: nem fogjuk levágni a szöveget, a logókat, vagy nem fog kilógni a borító a tokból. Ügyfeleinktől nem várjuk el, hogy nyomdai szakemberek legyenek :)
 • Nekem nem kell CD vagy DVD, csak a kartontok, borító, vagy digipak. Külön megrendelhetem?
  Igen, minden nyomdai termékünket, kartontokot és digipakot, díszdobozt külön is megrendelhetsz, CD vagy DVD lemez nélkül. Árlistáink ugyan a komplett, lemezes változatot tartalmazzák, de ügyfélszolgálatunkon árajánlatot kérhetsz ezekre.
 • Több cégtől is kértem árajánlatot, össze tudom őket hasonlítani a tiétekkel?
  Igyekszünk minden terméktípusnál a legjobb áron dolgozni, ezért áraink mindig versenyképesek. Tudnod kell, azonban, hogy a HDcopy professzionális alapanyagokkal és magas színvonalon dolgozik: ofszet nyomdai megoldásokat, márkás tokokat használunk, és a papír alapú “összetevők” is ISO szabvány szerinti gépeken és minőségben készülnek: Az árajánlatok összehasonlításnál mindig vedd figyelembe, hogy az ár mellett milyen technológiával, milyen minőségben vállalja adott cég a gyártást, és van-e lehetőséged mintát kérni a cégtől, hogy meggyőződj erről saját szemeddel.
 • Milyen fizetési módok vannak?
  Igen, minden ügyfelünk választhat készpénzes (utánvétes) vagy átutalásos fizetési módok közül, sőt lehetőséged van Paypallal fizetni biztonságosan, közvetlenül Paypal számládról, vagy bármely hitelkártyával. Utánvétes fizetésre bruttó 100.000Ft-os rendelési összegig van lehetőség, amennyiben ennél nagyobb értékben rendelsz, akkor készpénzben, banki átutalással, banki befizetéssel, vagy Paypal-lal tudsz fizetni.
 • Hogyan tudom eljuttatni hozzátok a másolandó anyagokat?
  A legtöbb esetben interneten tudod elküldeni a fájlokat. Speciális esetben van lehetőség a maszter postázására, lemezen, vagy pendrive-on. Erre azonban a legtöbb esetben nincs szükség.
 • Külföldi vagyok, vagy külföldi cégem van. Tud a HDcopy nekem gyártani, szállítani és számlázni?
  Igen, de kizárólag az Európai Unió-n belül. Magánszemélyek részére a magyar törvényeknek megfelelő áfával növelt árat számlázzuk. Cégek részére EU-s adószám alapján nettó értékben számlázunk. Külföldi ügyfeleink kizárólag átutalással fizethetnek. A számlát EURÓBAN állítjuk ki. A külföldi szállítás egyedi megállapodás és ár alapján történik.
 • Nem találom az árlistában azt az összeállítást, amire nekem szükségem van. Mit tegyek?
  Kérj egyedi árajánlatot a termékre elérhetőségeinken.