Ingyenes termékminta, proof nyomtatás

Győződj meg munkánk minőségéről! Kérésedre az általad kiválasztott termékeinkből ingyenes mintacsomagot állítunk össze, amelyet elküldünk részedre.

Ingyenes termékminta csomag


A mintacsomag tartalmazza azokat a termékeket, amelyeket kérsz: CD, DVD tokos termékek, felületnyomtatott CD / DVD, digipak, kartontokok stb.

Hogyan kérhetsz termékminta-csomagot?

Küldj emailt ügyfélszolgálatunkra, neveddel, címeddel (ne feledd az irányítószámot!) és néhány szóban írj arról a kivitelről, kivitelekről, amivel kiadványodat tervezed. Munkatársaink ennek megfelelően állítják össze a csomagot, amelyet megkapva meggyőződhetsz a minőségről is: nem zsákbamacskát árulunk.
Amennyiben valamelyik termékünk leírása, képe felkelti érdeklődésedet, de nem tudod, hogy “élőben” hogy néz ki az adott termék, akkor is az ingyenes mintacsomag szolgáltatásunkat ajánljuk!

Kedves Látogatók! Sajnos nagyon sokan kértek tőlünk termékminta csomagot olyanok, akik különböző, “hogyan szerezzünk ingyen dolgokat az interneten” blogokról érkeztek ide. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a termékmintáink nyomdai minőség ellenőrzésére, illetve nyomdatechnikai megoldások bemutatására szolgálnak. Ha nem szeretnél ilyet gyártatni, akkor számodra teljesen értéktelenek és használhatatlanok. Kérjük vegyétek ezt figyelembe.

Ingyenes digitális mintanyomat

Folyamatban lévő megrendelésednél lehetőséged van a grafikai anyagaidat nyomtatott formában megtekinteni, hogy a színeket, olvashatóságot ellenőrizd. Ilyen esetben a papíralapú részeket az általad kiválasztott fényes vagy matt papírra, ívre nyomjuk, kiváló minőségű digitális nyomdagépen. Az eredmény megfeleltethető a későbbiekben gyártott borítónak, így alkalmas az ellenőrzésre.
A digitális mintanyomat minden, legalább 200db-os folyamatban lévő megrendelésnél ingyenes. Ha nem vagy biztos abban, hogy szükséged van-e erre a szolgáltatásra, kérd ügyfélszolgálatunk segítségét


Proof-nyomtatás

Cégünk vállalja proof-ok nyomtatását is, folyamatban lévő és előkészítés alatt lévő munkákhoz. A proofgépen történő nyomás garantálja, hogy nyomdánkban a későbbiekben kinyomott színek tökéletesen megegyeznek majd azzal.
Tapasztalataink szerint a proof nyomtatást (annak költségei miatt) problémás esetekben, illetve esetleg tökéletes színkalibrálást igénylő (pl. nagyvállalati, állami megrendelések) munkáknál érdemes választani.

Proof nyomtatás árak:

  • A4-es proof: 4900Ft + áfa / nyomat
  • A2-es proof: 9900Ft + áfa / nyomat