Blu-ray sokszorosítás és gyártás

A nagyfelbontású HD tévék és a Blu-ray lejátszók elterjedésével megnövekedett az igény a tartalmak Blu-ray lemezen történő terjesztésére.

A Blu-ray technológia számodra is elérhető!

A Te terméked is megjelenhet Blu-rayen. Nálunk már 100db-tól elérhetők a Blu-ray lemezek, adatírással sokszorosítva, színes felületnyomtatással, sőt 500db-tól rendelhetők az ipari technológiával gyártott BD25 és BD50 lemezek is, akár 3D technológiával.

Blu-ray lemez sokszorosítás


Tökéletes kép és hangminőség a lemezen

1 lemez 25GB, vagy 50GB adatot tud tárolni, vagyis alklamas akár több órás full HD anyag rögzítésére is, professzionális menüvel, csábító kivitelekben. Terméked megjelenhet kizárólag Blu-rayen, vagy a DVD kiadás mellé a “ínyencek” számára limitált Blu-ray kiadásban is, ügyelve a költséghatékonyságra. A már nálunk gyártott Blu-ray tartalmaidból bármikor utánrendelhetsz, ahogy a piaci igények kívánják.

Kivitelek, csomagolások

Fő csomagolási formája a Blu-ray tok, amely kék színével már távolról megmutatja, hogy kéklézeres lemezről van szó, kiemelve őt társai közül. A HDcopy.hu-nál a Blu-ray tokok 1 vagy 2 lemezes változatban is elérhetők. Blu-ray tokba speciális méretű borító helyezhető, ennek sablonját megtalálod a segédletek oldalunkon.

Mivel a Blu-ray lemez is pontosan ugyanakkora mint a hagyományos CD és DVD lemez, ezért bármilyen egyszerű tokba, CD tokba vagy DVD tokba is csomagolható, akár második lemezként egy dupla tokba, DVD mellé. Kartontokjaink, és a digipak termékek is Blu-ray kompatibilisek.


Előnyei

  • 25GB-50GB kapacitás 1 lemezen, ez több órányi tökéletes minőségű videót jelenthet
  • Full HD videók megjelenítése
  • Egyre több embernek van Blu-ray lejátszója, vagy számítógépe, ami alkalmas Blu-ray lemezek fogadására
  • Kisebb árverseny a piacon, az emberek szívesen vásárolnak Blu-ray termékeket, ha van már lejátszójuk
  • Igényes termék benyomását kelti, ha a vásárló választhat a DVD és a Blu-ray változat között

Hátrányai

  • Ha nincs DVD változat a termékből, akkor előfordulhat, hogy vásárlót veszítesz, ha nincs kompatibilis lejátszója
  • Magasabb gyártási költség

Ipari technológiás Blu-ray gyártás 500db-tól

500db-tól lehetőséged van a 25GB-os írható Blu-ray lemezre történő sokszorosítás helyett az ipari technológiás, préseléses Blu-ray gyártást választanod, amely 25GB-os, sőr 50GB-os változatban is elérhető, ofszet felületnyomtatással.

A gyárott Blu-ray lemezek esetében a következő költségekkel kell számolnod a lemezek fizikai gyártásán kívül (ezek az írásos sokszorosításnál nem jelentkeznek):

  • BD25 vagy BD50 masztering – egyszeri költség, ami tartalmazza az színes ofszet nyomtatás előkészítését is
  • AACS másolásvédelem licencköltség – egyszeri költség. A gyártott Blu-ray lemezeket kötelező ezzel a másolásvédelemmel ellátni.

Ipari technológiás Blu-ray gyártásra kérj egyedi árajánlatot, a pontos mennyiség megjelölésével. Minél részletesebben írd le nekünk milyen Blu-ray termék gyártására van szükséged.


Választható adathordozó:

Választható felületnyomtatás:


Árak:

Blu-ray sokszorosításra vagy gyártásra kérj árajánlatot!