CD / DVD gyártás préseléssel

Ipari gyártási technológiával készített préselt CD, DVD és Blu-ray lemezek.

Cégünk 300db-tól kínál préselt CD, DVD, Blu-ray lemezeket, és mi már alacsony példányszámnál sem számítunk fel különböző előkészítési díjakat a CD és DVD termékekre. A préselt lemezeket minden esetben a legjobb minőségű ofszet vagy szita felületnyomtatással látjuk el.

A tökéletes minőség már nem csak a nagy kiadók kiváltsága. Te se elégedj meg kevesebbel!

A technológia lényege, hogy egy úgynevezett “stamper” készül a sokszorosítandó anyagból, amely gyakorlatilag negatívként szolgál a lemezek préselésénél. Ebből készülnek az ipari szabványnak megfelelő, mindig tökéletesen lejátszható, “gyárilag műsoros” lemezek.

Semmilyen különleges előkészítést nem igényel

Úgy hallottad a gyártott lemezek előkészítése szakembert igényel? Igen, de majd mi mindent megcsinálunk…
Ugyanúgy kell átadnod mindent a gyártáshoz, mintha adatírásos sokszorosítást rendelnél. Minden további munkafolyamatot a HDcopy végez, te pedig a tökéletes eredményt kapod kézbe.

Nem drágább

Lehet, hogy meglepő, de CD lemez esetében már 500db-tól nem jelent felárat az irásos sokszorosításhoz képest az ipari gyártás. DVD esetében pedig minimális felárral kell kalkulálni. Ne elégedj meg az írott lemezekkel, mert van más lehetőséged!


Mikor ajánljuk?

  • Magasabb példányszámú kiadványokhoz
  • Maximális minőségre törekvő megrendelőknek
  • Változatlan adattartalom mellett többször utángyártott lemezeknél

Választható adathordozó:


Választható CD / DVD nyomtatás:

Kivitelek, tokok, csomagolások:

A préseléssel gyártott CD és DVD lemezek az alábbi csomagolásokkal is elérhetők:

Másolásvédelem:

Préseléssel gyártott DVD-VIDEO lemezek esetében van lehetőség CSS (Content Scramble System) másolásvédelemmel ellátni a tartalmat. A másolásvédett mastert cégünk a számunkra átadott, védetlen tartalomból készíti, ügyfeleinknek a másolásvédelem előkészítésével nincs külön feladata. A CSS másolásvédelemről bővebben a wikipédián olvashatsz.


cd_preseles_nagykep